MARGARYNA I MATRINI

Margaryna stołowa jest wysokowartościowym i tanim tłuszczem jadalnym z olejów roślinnych oraz odtłuszczo­nego mleka z dodatkiem witamin. W konsystencji i.w smaku margaryna stołowa (najwyższej jakości) przypomi­na masło. W porównaniu z masłem zawiera mniej cho­lesterolu, ma natomiast wysokie zalety smakowe i odżyw- ęze oraz jest o 50 procent tańsza. Światowe spożycie margaryny wzrasta z roku na rok. W Danii — ojczyźnie masła – spożycie margaryny wielokrotnie przewyższa spo­życie masła, co zarówno wzbogaca skarb państwa, jak i konserwuje zdrowie obywateli. Przykład godny naślado­wania! Martini. Nazwa firmy włoskiej produkującej w Turynie sławny. vermouth „Martini” (czerwony, biały, słodki i wytrawny).

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Mam na imię Zachary i chciałbym na tym blogu zamieszczać wpisy na temat kuchni. Jest to nieodzowna rzecz w życiu każdego człowieka, dlatego mam nadzieję, że temat będzie dla ciebie interesujący!